Är du verkligen SAFU? Den „kallaste“ kryptoplånboken vill veta

Det kallaste kryptoplånmärket NGRAVE har lanserat en frågeformulärskampanj för kryptoinvesterare när den bredare marknaden tar fart. Varumärket, känt för sina hårda plånböcker, frågar människor om hur säkra de tror att deras kryptoinvesteringar är och ger ut priser baserat på svaren.

Vad gör NGRAVE till den „kallaste“

NGRAVE grundades av Ruben Merre och kallar sig ”den kallaste” plånbokstillverkaren någonsin och har tre produkter för användare som vill ta säkerheten för sina mynt till nästa nivå.

Merre, som deltog i en Cryptonites-intervju (CryptoSlate är mediepartner för varumärket edutainment) tidigare i år, sa om sin produkt:

”Det är helt immun mot alla typer av online-angripare eftersom ingen kan attackera det. Det finns ingen möjlig attack. Det är också en räkning från grunden att vara manipuleringssäker. Så fysiska attacker är inte heller möjliga och för att bevisa att det är så säkert certifierade vi det för EAL 7, som är den högsta säkerhetscertifieringen i världen. “

Nu ger han tillbaka till samhället när företagets senaste produkt, plånboken NGRAVE ZERO, lanseras. Frågeformuläret tar svarande genom frågor som sträcker sig från kryptoutbyte till plånbokssäkerhet, innehav och den risknivå de hanterar i sina kryptoportföljer.

Utbyten och plånböcker är inom parentes från riskabelt till mindre riskabelt, med viktade poäng tilldelade för användare för att säkerställa resultaten och både rättvisa och slutar inte att skrämma någon ut.

I en uppdatering kommer frågeformuläret också att ha ett poängsystem som mäter hur bra en person gör poäng jämfört med användare med en liknande profil som dem och hur bra de gör jämfört med alla användare.

Användare som deltar i frågeformuläret har en chans att vinna flera priser, vars resultat kommer att meddelas den 15 december. Dessa är: Två av NGRAVE ZERO combo (ZERO + GRAPHENE) plånböcker, (värt över $ 1200), två NGRAVE NOLL (värt över $ 850), fyra EFANI SIM-Swap-paket, (värt $ 2000), tio CES Innovation Award Honoree Ucam (värt $ 490) och 25 unika blockchain-domännamn av Unstoppable Domains (värt $ 900).