CEX.IO-salausvaihto tekee CryptoCompare Top 10: stä

Kansainvälinen kryptovaluutanvaihto CEX.IO pääsi CryptoCompare-alkuun 10. heinäkuuta 2020 -raporttiin A-luokan kanssa. CryptoCompare Exchange Benchmark -luokituksessa arvioidaan yli 165 vaihtoa ympäri maailmaa muun muassa säännösten noudattamisesta, alustan tietoturvasta, likviditeetistä, omaisuuden monimuotoisuudesta, ylimmästä johtoryhmästä, API-liitettävyyden vakaudesta ja suorituskyvystä sekä negatiivisten tapahtumien lukumäärästä, samalla kun varmistetaan salauksen tarvittava läpinäkyvyys. omaisuuden kauppa.

CEX.IO, yksi maailman suurimmista salauspörsseistä, sijaitsee Lontoossa

Se on ollut toiminnassa vuodesta 2013 ja sillä on yli 7 vuoden kokemus digitaalisten valuuttojen markkinoista. Tällä hetkellä sillä on toimistot Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Ukrainassa, Gibraltarilla, Kyproksella ja Singaporessa. Bitcoin Superstar on suunnattu laajalle kohderyhmälle aloittelevista yksityisistä kauppiaista ammattimaisiin rahoituslaitoksiin.

CEX.IO: n korkein pisteytys luokituksessa, 12,5 pistettä 15: stä, oli turvakategoriassa, ja se sijoittui kolmanneksi kaikkien kilpailevien pörssien joukossa. Arvioinnissa otettiin huomioon suojaustodistukset, kaksivaiheinen todennus, SSL-luokitus, kylmän lompakon käyttöprosentti, avainten jakelu ja hakkerointiyritysten määrä. CryptoComparen tietojen mukaan vuonna 2020 CEX.IO ei kokenut yhtä negatiivista tapahtumaa.

„Asiakkaidemme ja heidän varojensa turvallisuus on CEX.IO: n ensisijainen tavoite“, kommentoi pörssin teknologiajohtaja Dmytro Volkov. – Käytämme kattavaa, perusteellisesti harkittua suojatoimenpiteiden järjestelmää sen varmistamiseksi. Korkean tason varmenteet suojaavat alustaa tietojenkalastelulta, kun taas jatkuva valvonta antaa meille mahdollisuuden jäljittää sekä epäilyttävää toimintaa järjestelmässä että markkinoiden manipulointeja ja saada ne kiinni ajoissa. “

Parantaakseen tietoturvaa CEX.IO päätti minimoida kolmansien osapuolten palvelujen käytön

Kaikki keskeiset komponentit ja päätökset, mukaan lukien KYC ja AML, lompakkotoiminnot, palvelinten ylläpito ja kaupankäynti, ovat CEX.IO: n sisäisen erinomaisen tuotekehitysosaston kehittämiä immateriaalioikeuksia.

Erityisesti turvallisuuden vuoksi kuumissa lompakoissa on vain pörssin normaaliin toimintaan tarvittava määrä, kun taas 95% varoista pidetään kylmävarastossa; tapahtumat varmistetaan luotettavasti käyttämällä useita allekirjoituksia ja kaksivaiheista todennusta. Alustan toimintaan sisältyy myös useita lisätoimenpiteitä hakkeroinnilta suojaamiseksi, mukaan lukien nostojen kieltäminen useita päiviä tärkeiden tilin suojausasetusten muuttamisen jälkeen sekä tärkeiden tapahtumien vahvistaminen useiden riippumattomien kanavien kautta.

Turvallisuuden lisäksi pörssi ansaitsi korkeat pisteet markkinoiden laadussa (11,2), joukkue / vaihto (11,0), tiedonsiirrossa (10,1) ja lakisääteisissä asioissa (9,2). Vaihtoryhmän asiantuntemus kryptovaluutan sääntelystä eri maailman maissa on antanut heille usein paikan pöydässä työryhmissä, jotka työskentelevät alan standardien kehittämiseksi ja toteuttamiseksi.

”Arvostamme tätä arviointia työstämme ja osaamisestamme. Heinäkuu oli meille hedelmällinen kuukausi: CryptoCompare-luokituksen lisäksi CEX.IO pääsi myös Coin Metrics -listan luotettaviin pörsseihin ”, toteaa pörssin perustaja ja toimitusjohtaja Oleksandr Lutskevych.

Coin Metricsin kehittämä analyysialusta antaa mahdollisuuden kerätä tietoja vaihdoista, arvioida todellisia trendejä ja kaupankäynnin määrää sekä tunnistaa liioittelut julkisissa mittareissa. Tämän alustan onnistuneen riippumattoman tarkastuksen läpäiseminen on tärkeä tärkeä osoitus pörssin luotettavuudesta.