Hvordan reagerer Bitcoin-markedet på dets største udløb

Det er sikkert at sige, at 2020 ikke er gået, som de fleste mennesker troede, det ville gøre. Bitcoin blev tildelt at overgå enhver forventning efter halvering i maj. Med vejen mod dens halvering spildt i kvantitativ lempelse og skattemæssig stimulans blev cryptocurrency udsigter yderligere styrket, men nu ser det dyster ud. Efter at have handlet sidelæns i næsten to måneder, har Bitcoin dyppet under $ 9.000.

Mens de fleste ting i 2020 ikke kan forudsiges med 20 – 20-vision, har afledte erhvervsdrivende, selv om de befinder sig i dystre tider, et klart og mildt sagt positivt syn på Bitcoin’s andet halvår af 2020.

Efter 26. juni udløb af Bitcoin-optioner , hvor over 115.000 BTC-optioner udløb, var markedet i stand til at ryste op. Nu 24 timer senere har markedet absorberet de næsten 1 milliard dollar i optionskontrakter, der udløber, og har justeret sine udsigter fremad, og der er nogle store ændringer i udløbet.

Før der blev undersøgt ændringerne, var der en note om udløbsstørrelse og omfang: på detailhandlen er Deribit i øjeblikket den største børs med Bitcoin Options, inden udløbet havde den en open interesse på 1,3 mia. Dollars, der faldt til 674 mio. Dollars efter juni 26. På institutionel side havde CME en åben rente på $ 439 millioner, hvilket faldt under $ 150 millioner efter udløbet.

Volatilitet

Den første metriske påvirkning var volatilitet. Bitcoin ved strukturen i penges volatilitet viser nu et fald i volatilitet indtil slutningen af ​​juli, da det falder til 50 efterfulgt af en stigning i det samme til over 70, der går ind i 2021.

Forhandlere forventer, at prisen fortsætter med den nuværende milde bevægelse den næste måned inden en massiv sving. I betragtning af det nuværende fald under $ 9.000 kan stabilitet dog snart erstattes med bearish bevægelse.

Sætter og opkald

For det samlede marked for salg til opkald faldt mængden af ​​handlede kontrakter fra 0,87 til 0,51 efter udløbet. På traditionelle markeder betragtes et forhold mellem 0,7 og 1 som normalt, på trods af at der er færre indsendelser end opkald . Den nuværende værdi på 0,51 indikerer, at der nu er næsten to gange så mange opkaldsmuligheder for hver salgsindstilling, hvorfor erhvervsdrivende stadig ønsker at købe Bitcoins trods prisstabiliteten.

Det skal bemærkes, at forholdet mellem salg og opkald i form af åben interesse er steget mildt, hvilket indikerer, at de erhvervsdrivende er begyndt at købe flere salgskontrakter med en fremtidig udløb.

CME har imidlertid været langt mere bullish på Bitcoin. I en 18. juni- rapport fra Ecoinmetrics om CME var der 31 opkaldsmuligheder for hver 1 put-option, og dette var nede fra 57 en uge før. Imidlertid ville antallet være flyttet længere nede, da Bitcoin’s pris forblev ubevægelig, men det er stadig mere end resten af ​​børserne.

Detailhandel og institutionelle

Før udløbet indeholdt CME 25 procent af det samlede Bitcoin Options-marked, som nu er nede på 16 procent, hvilket viser, at dets forhandlere oplevede et større kontraktudløb den 26. juni end de andre uregulerede børser.

Diskontering af CME-forhandlere på grund af deres faldende opkald og åben interesse ville ikke være klogt, da Ecoinmetrics antyder, at mange flytter deres positioner ind i juli for at vinde en indsats. Rapporten anførte,

”For at være retfærdig har de samme erhvervsdrivende allerede indtaget lignende bullish positioner i juli-kontrakten. Så de har endnu en chance for at vinde noget. ”